A pozitív gondolkodás társasjátéka, mely kikapcsol, fejleszt, összehoz!

Légy POZITIVITY!

A pozitív gondolkodás nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott és boldog élethez.A POZITIVITY lépésről lépésre, játékosan, szórakoztatva mutatja be azokat a gyakorlatban is alkalmazható technikákat, amelyekkel a pesszimista gondolkodásmód optimistává alakítható, mely alapján a játékosok életkortól függetlenül, elvethetik magukban az optimizmus éltető magvait.

És hogy mindez miért fontos?

Mert az optimista szemlélet velejárója nemcsak a jobb hangulat, a jobb problémamegoldás, a jobb teljesítmény, hanem a nagyobb fizikai egészség is.A POZITIVITY segítségével, gyermekeiddel vagy barátaiddal közösen, most játékos formában fejleszthetitek és alkalmazhatjátok a pozitív gondolkodást!

„A játék nem puszta szórakozás, időtöltés, hanem fontos ismeretek szerzésének és kifejezésének módja, valamint a kínzó belső feszültségek csillapításának, az öngyógyításnak is eszköze.”

Ranschburg Jenő

Mi a POZITIVITY társasjáték?

A POZITIVITY társasjáték a gyermekek és felnőttek személyiségfejlődését, valamint a társ- és csoportismereti folyamatokat segíti. Hozzájárul a pozitív énkép kialakulásához, erősíti az önbizalmat, és az erősségekre irányítja a figyelmet.

Megerősítéseket közvetít minden játékos felé, melyeket a többiek visszajelzései még hangsúlyosabbá tesznek. A játéktáblán való barangolás során a pozitív pszichológia szakértői által eredményesnek tartott boldogságfokozó technikákkal is újra és újra találkozhatnak a gyerekek és a felnőttek egyaránt.

A kisiskolásoktól a középiskolásokig bármelyik korosztály számára tartalmas és kellemes időtöltés lehet, és felnőttek számára is jó kikapcsolódási lehetőség. A játék jelentősen segíti a családtagok érzelmi kötelékének erősítését.

A másokkal töltött minőségi idő kulcseleme a boldog életnek és a kutatók szerint a boldogság receptjének legfontosabb összetevője is, mert a boldogság leginkább kapcsolataink minőségének függvénye. A POZITIVITY társasjáték pedig a minőségi időtöltésre ad lehetőséget, ahol jó hangulat, móka, kacagás tölti be a teret.

A játéknak feszültségcsökkentő és személyiségformáló hatása van. Fejleszti a játékosok problémamegoldó képességét. A POZITIVITY feladatain keresztül a játékosok megtanulják pozitív módon értelmezni a környezetüket és konstruktívan hozzáállni a kihívásokhoz. Hozzájárul az empátia képesség erősödéséhez, a segítőkészség fokozásához, a társak sikere feletti öröm érzéséhez.

Segítsünk magunknak és a gyerekeknek is kiszakadni a mindennapok nyomásából és a virtuális világból POZITIVITY partik szervezésével. 

Teremtsünk bátran hagyományt, hívjuk meg a gyerekek barátait, felnőtt barátainkat, családtagokat is egy-egy játszmára! 

A POZITIVITY kikapcsol, fejleszt, összehoz!

Íme, néhány ragyogó helyszín a POZITIVITY társasjátékból,

amelyek bebarangolása valódi kalanddá teszi a pozitív gondolkodás megtanulását:

Az Optimizmus rétjén olyan helyzeteket kell felidéznetek, melyek bár nehezek voltak, mégis megláttátok benne a jót, a remek lehetőséget. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy a nehézségeket ne problémának, hanem megoldandó feladatoknak és lehetőségeknek lássátok.

A Célok kikötőjében meg kell neveznetek minél több saját és közös célotokat, amelyek minden nap örömmel töltenek el benneteket. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne csak sodródjatok az élet hullámain, hanem folyamatosan egy általatok jól meghatározott irányba haladjatok. Minél korábban tanulja meg valaki a célkitűzés fontosságát, annál tudatosabb felnőtt válik belőle!

A Jótett-tisztásnál felajánlhatjátok a következő dobásotok értékét valamelyik játékostársatoknak. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne csak győzni akarjatok, hanem érezzétek a nagyvonalúság és mások támogatásának felemelő erejét. 

A Hála-pataknál egy percetek van arra, hogy minél több dolgot soroljatok fel, amiért hálásak lehettek. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne a hiányra fókuszáljatok, hanem érezzétek: az életetek tele van olyan ajándékokkal, amelyekért hálásak lehettek.

A Megbocsátás erdejében fel kell idéznetek minél több olyan helyzetet, amikor sikerült megbocsátanotok valakinek (vagy saját magatoknak) és azt is, hogy milyen érzés volt megbocsátani. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne a sérelmeitek határozzák meg az életeteket, hanem érezzétek a megbocsátás felszabadító erejét. 

Az Apró örömök szigetén egy percig sorolhatjátok, ami örömöt okoz nektek, minél több elemet említetek, annál több jutalomszívet kaptok a perc leteltével. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne csüggedjetek, ha néha nehéz helyzetben vagytok, hanem tudatossá váljon bennetek, hogy az élet számtalan apró örömöt tartogat a számotokra.

A Megküzdés-hegységben olyan problémás helyzeteket kell felidéznetek az életetekből, melyekre már találtatok megoldást. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne keseredjetek el, ha nehéznek tűnő kihívás előtt álltok, hanem próbáljatok belőle kihozni valami jót.

A Testmozgás-oromnál egy rövid gyakorlattal egy percen át kell megmozgatnotok egymást és a játékostársaitokat. Az egészséges lelki és szellemi fejlődéséhez hatalmas mértékben járul hozzá a rendszeres testmozgás! Ezek a feladatok nemcsak megmozgatnak, hanem megnevettetnek is.

Kártyák, amelyek még élvezetesebbé teszik a feladatokat:

emlékidézések,megerősítések

játék közmondásokkal

negatív gondolatok átformálása

​pozitív értékek tudatosítása

feladatok, melyeket teljesíteni kell

utasítások a feladatok megoldásához

A gyermeked számára kötelező a POZITIVITY társasjáték, ha:

Nem csak a gyerekeiddel, hanem a CSALÁDDAL, barátaiddal is játszhatsz!

A POZITIVITY társasjáték nagyszerű időtöltés felnőttek számára is, mert a feladatokat úgy alakították ki a szakemberek, hogy játékosságuk ellenére – a gyerekekhez hasonlóan – a felnőttek számára is komoly jellemfejlesztő hatással bírnak, miközben a közösen töltött idő erősíti a kapcsolatukat.

A pozitív gondolkodás elméleti alapjait megismerni könnyebb, mint a gyakorlatban megvalósítani

A társasjáték segít nektek abban, hogy cselekedni tudjatok, és ne akadjatok el a megvalósításban:

Együtt, csapatokban játszva, a gyakorlatban sajátíthatjátok el a pozitív gondolkodás nélkülözhetetlen alapjait

A társasjátékban található feladatok és eszközök segítségével erősíthetitek az önbecsüléseteket és kapcsolatotokat egymással és a játékostársaitokkal

A POZITIVITY fejlesztői:

Bagdi Bella

a POZITIVITY szerzője

A nagysikerű, országosan elterjedt Boldogságóra program elindítója, vezetője, a pozitív pszichológia módszereinek alkalmazását most egy társasjáték formájában osztja meg a magyar emberekkel.Személyiségfejlesztő tréner, előadó, író és énekes, aki dalaival, írásaival, motivációs koncertjeivel és a pozitív pszichológia kutatási eredményeire épült Boldogságprogramjával több, mint hét éve segít az embereknek kilábalni életük nehéz időszakaiból, vagy épp feltöltődni a stresszes hétköznapokban.

TÁRSFEJLESZTŐK:

Tabajdi Éva

Iskolapszichológus, óvodapedagógus

​2014 óta tart boldogságórát a tanítványainak, a boldogságóra program fejlesztői csapatának a tagja.

Dobrova Zita

pedagógus

​2015 óta a boldogságóra program fejlesztői csapatának a tagja.

TUDTAD?

A pozitív gondolkodás emberek millióinak változtatta meg gyökeresen az életét és alapvetően fontos az egészséges élet megteremtése szempontjából.

Az optimista emberek körében:

A pozitív gondolkodást most egy olyan izgalmas társasjáték segítségével sajátíthatjátok el, ami közös kalandra hív titeket a csemetéddel és a barátaiddal, vidám gyakorlatok segítségével erősíti meg az önbizalmatokat, valamint a boldog családi és baráti köteléket.

Jelenleg nincs más társasjáték a világon, ami hiteles szakértők által kidolgozott feladatok segítségével segít neked és szeretteidnek a pozitív gondolkodás elsajátításában és életstílussá alakításában.

Ezzel a társasjátékkal, a gyerekeiddel és barátaiddal garantáltan elindultok egy sokkal boldogabb és örömtelibb élet felé, miközben lényegesen mélyül az érzelmi kötődés közöttetek.

Jelentősen megerősödik az önbizalmatok, ezáltal folyamatosan nagyobb és nagyobb célokat tűztök ki magatok elé, miközben egyre több ember életére lesztek pozitív hatással.

Tippek, ahol játszhattok a Pozitivity-vel:

OTTHON

nyaraláskor

iskolában

táborban

SZÜLINAPOKON

összejöveteleken

MEGRENDELÉS LEADÁSA

Megjegyzés a csomagokhoz: az egyes csomagok a kiegészítőkben (kapcsolt termékekben) térnek el egymástól, a társasjáték minden esetben ugyanaz: a játékot úgy fejlesztettük ki, hogy 6-120 évesek is játszhassák.

Instance 1

ALAP CSOMAG

MINDENKOROSZTÁLYNAK: 6-120 ÉVESEKNEK

9.900 Ft + postaköltség: 

11.400 FT

postaköltség: 1500 Ft

utánvét esetén +300 Ft

FELNŐTT PLUSZ CSOMAG

FELNŐTTEKNEK: 20-120ÉVESEKNEK

14.800 Ft helyett

13.900 Ft

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

GYERMEK PLUSZ CSOMAG

ALSÓS KISISKOLÁSOKNAK: 6-10 ÉVESEKNEK

22.400 Ft helyett

19.900 Ft

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Instance 1

SERDÜLŐ PLUSZ CSOMAG

FELSŐS ISKOLÁSOKNAK: 10-14 ÉVESEKNEK

22.400 Ft helyett

19.900 Ft

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

JUNIOR PLUSZ CSOMAG

FIATAL FELNŐTTEKNEK: 14-20 ÉVESEKNEK

13.900 Ft helyett

12.900 Ft

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

​ÓRIÁS CSOMAG

​MINDEN KOROSZTÁLYNAK

​39.800 Ft helyett

​34.​800 Ft

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

​VÉLEMÉNYEK

​Mit mondanak azok, akik már megvették a Pozitivity társasjátékot?

Mikor érkezik meg a társasjátékom?

A megrendelt társasjáték 3 munkanapon belül biztosan nálad lesz, de igyekszünk 48 órán belül kiszállítani. A GLS futár e-mailben küld értesítést a várható érkezési időről arra az e-mail címre, amit a csomag rendelésekor megadtál. Probléma esetén a futár telefonon is keresni fog, így közvetlenül tudsz egyeztetni vele, hogy biztosan megtaláljon.

Nincsenek gyerekeim, való nekem és a felnőtt barátaimnak a társasjáték?

Minden korosztály játszhat a POZITIVITY társasjátékkal. Felnőttek és gyerekek külön-külön és vegyesen is. Minden feladat úgy lett kidolgozva, hogy minden generáció számára hatékonyan és szórakoztatva segítse a pozitív gondolkodás játékos elsajátítását és gyakorlását.

Szerezd meg a POZITIVITY társasjátékot, játsszatok együtt minél többet teljes szívből és felszabadultan, végezzétek el a feladatokat a legjobb tudásotok szerint, és mielőtt észrevennétek, máris egy csodálatos új életet éltek!

​Ügyfélszolgálat: info@mentalfocus.hu​Telefon: ​+36 70 635 3250 (munkaidőben, 10:00-16:00 óra között)

Adatkezelési tájékoztató