Az alábbi űrlapon a Pozitivity termékek és csomagok rendelhetőek meg Ausztriába, Németországba, Romániába és Szlovákiába

A szállítási költség egységesen 1.800 Ft. Ha más országba rendelnél, vedd fel velünk a kapcsolatot: info@mentalfocus.hu

1. Töltsd ki az adatokat

Az űrlap kitöltése egyszerű, gyorsan végig tudsz menni rajta. Kérünk, hogy arra figyelj, hogy helyesen és pontosan add meg az adataidat.

2. Nyomd meg a ‘Rendelés véglegesítése’ gombot

Átirányítunk az OTP SIMPLE biztonságos felületére. 

3. Kész is vagy, rendelésedet továbbítottuk a futárszolgálatnak!

A díj beérkezésekor visszaigazolást kapsz e-mailben, amiben megtalálod a vásárlásoddal kapcsolatos további részleteket. A szállítási idő hozzávetőlegesen 3-5 munkanap.

100% Biztonságos fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán, az OTP rendszerén keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankhoz.

Rendelésedről elektronikus számlát állítunk ki!

A számlát automatikusan az általad megadott számlázási információk alapján generálja rendszerünk, ezért ügyelj rá, hogy helyesen és pontosan add meg az adataidat. Az elektronikus számlát ugyanúgy el tudod számolni a cégedben, mint bármilyen papíralapú számlát.

Kérdésed van? Segítünk!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az iroda@mentalfocus.hu címre, vagy hívj minket a +36 70 635 3250 telefonszámon, hétfőtől péntekig 9:00-16:00 óra között.