Amire fókuszálsz, az a valóságod - sajátítsd el játszva a jól-lét szintet növelő és a pozitív fejlődést elősegítő boldogságfokozó stratégiákat!

5 táblajáték,
5x pozitív fejlődés

A Pozitivity Fókusz sokkal több, mint egy társasjáték. Egyrészt azért, mert a doboz 5 különböző táblajátékot rejt, másrészt pedig azért, mert a használatával pozitív valóságot teremthetsz magadnak.

A boldogságra való képesség fejleszthető

A Pozitivity Fókusz használata a pozitív pszichológiának arra az alapfelvetésére épül, amely szerint a boldogságra való képesség tanulható és fejleszthető, méghozzá életkortól függetlenül. Az 5 táblajáték az életben alkalmazható 5 legeredményesebb boldogságstratégiáról szól, mely a folyamatos növekedést és a személyiségünk pozitív fejlődését segíti gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt.

A játékok fő célja:

1

erősíteni a játékosok pozitív önértékelését

2

előidézni a folyamatos személyiségfejlődést

3

segíteni a személyes erősségek felismerését

4

támogatni az életcélok kitűzését és megvalósítását

5

hozzájárulni az átélt pozitív érzelmek gyakoriságának növeléséhez

A figyelmed úgy működik, mint egy reflektorral ellátott porszívó: amire ráirányul, azt magába szippantja!

Az, hogy milyen tapasztalatokat szerzünk a külső világban történő dolgokkal kapcsolatban, csak azon múlik, mire fókuszáljuk a figyelmünket. Az agyunk elnyom mindent, ami nincs a figyelmünk fókuszában. Mivel a figyelmi rendszerünk kapacitása korlátozott, automatikusan kiszelektál mindent, ami nem releváns számunkra. Amire fókuszálsz, az lesz a Te saját valóságod. A Pozitivity Fókusz segít a gyengeségek helyett az erősségekre, a negatívumok helyett pedig a pozitívumokra fókuszálni!

Pozitív vs. Negatív - Te vajon melyik oldalon állsz?

A történeteink soha nem a világról, nem valaki másról, hanem mindig rólunk szólnak. Éppen ezért neked is a sztorijaid mutatják meg, hol van a figyelmed fókusza valójában. Ráadásul miközben újra és újra elmeséled őket, beépülnek az önmagadról kialakított énképedbe, befolyásolva a lehetőségeiddel kapcsolatos hiedelmeidet, és a hiedelmeid által teremtett valóságodat. A Pozitivity Fókusz segítségével végre pozitív valóságot teremthetsz magadnak!

A Pozitivity Fókusz
5 táblajátéka abban segít neked és minden játékosának, hogy átalakíthassátok az élettapasztalatokat maradandó pozitív változásokká.

Íme az 5 táblajáték, illetve a hozzájuk kapcsolódó 5 boldogságstratégia

Videó lejátszása

Fedezd fel és használd az erősségeidet!

Ez a játéktábla segít felfedezni az erősségeinket, amelyek elengedhetetlenek a boldog, kiteljesítő és szeretetteljes élethez.

Fejlődési szemléletmóddal éld az életed!

Ez a játéktábla segít a nehézségeket átfordítani a fejlődést előmozdító kihívásokká.

Teremts érzelmi jóllétet a hála segítségével!

Ez a játéktábla segít az érzelmi jóllét növelésében.

Növeld az önbizalmadat, hogy kihozd magadból a legjobbat!

Ez a játéktábla segíti az egészséges önértékelés kialakítását.

Növeld a jövővel kapcsolatos pozitív elvárásaidat!

Ez a játéktábla segít ráhangolódni a derűlátó gondolkodásra és pozitív elvárásokkal indulni a jövő felé.

Fontos üzenet szülőknek:

Segíts a gyermekednek egyik legmeghatározóbb fejlődési feladatában!

A legfrissebb kutatások szerint a mai szülők roppant keveset beszélgetnek és keveset is mesélnek a gyerekeiknek, holott a kicsiknek a megfelelő fejlődés érdekében óriási szükségük lenne életépítő történetekre. A gyermek egyik nagyon fontos fejlődési feladata, hogy elbeszéléssé alakítsa a saját élményeit, érzelmeit, gondolatait. Sok szülő nem tudja, hogyan segíthetne ebben. A Pozitivity Fókusz tematikus játéktáblái kitűnően alkalmasak arra, hogy előhívják a különböző történeteket és életépítő tapasztalatokká formálják azokat.

Minden pillanat egy kiváló alkalom az életépítő történetmesélésre

A Pozitivity Fókusz amellett, hogy 5 különböző táblajátékot, ezáltal 5 remek szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget kínál, egy igen hatásos fejlesztő eszköz is minden korosztály számára.

A játékot használhatod…

akár egyedül is, ilyenkor egy naplóba lejegyezve a saját történeteidet,

vagy társaságban, családban, barátokkal, munkahelyen, osztályteremben, táborokban, ahol csak szeretnéd.

Extra bónusz:

ajándék könyv is jár a játékok mellé

Míg más társasjátékokhoz csupán egy szabályismertetést szoktak csatolni, addig a Pozitivity Fókusz mellé egy bónusz könyvet biztosítunk, amiből részletesen megismerheted azt az 5 boldogságstratégiát, amire a táblajátékok épülnek.

Ismerd meg a könyv szerzőjét és a Pozitivity Fókusz vezető fejlesztőjét:

Bagdi Bella - előadó, író és énekes

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a Pozitív Pedagógia és Nevelés Program és az oktatási-nevelési intézményekbe óriási sikerrel bevezetett Boldogságórák elindítója és vezetője. Ma már több mint 1500 intézmény csatlakozott a programjához, közel 7000 pedagógus tart rendszeresen boldogságórákat. Az ő nevéhez is fűződik Magyarország Boldogságtérképének az elkészítése, amit közösen az ELTE Pozitív Pszichológiai Kutatócsoportjával és a Jobb veled a Világ Alapítvány csapatával készítettek el, továbbá ő a fejlesztője a nagy sikerű Pozitivity társasjátéknak is. Pszichológiai tanulmányaiból merítkezve életépítő dalaival, írásaival, koncertjeivel, fejlesztő játékaival 10 éve segít az embereknek kilábalni életük nehéz időszakaiból vagy épp feltöltődni a stresszes hétköznapokban.

Mi lenne, ha idén karácsonyra életépítő boldogsággal lepnéd meg azt, akit igazán szeretsz?

A szeretet ünnepén végtelen ajándékötlet közül válogathatunk, amivel meglephetjük a családtagjainkat, barátainkat. De mi lehet értékesebb ajándék az együtt töltött minőségi időnél, a boldogságnál, a saját magunk által teremtett pozitív valóságnál? A Pozitivity Fókusz egy tökéletes karácsonyi meglepetés, ami 5 különböző, tematikus táblajátékot, végtelen mennyiségű szórakozást és kikapcsolódást, illetve rengeteg fejlődési lehetőséget foglal magába. Ajándékozz idén karácsonyra pozitív életszemléletet, ami örökre szól!

Mi van a dobozban?

A Pozitivity Fókusz tartalma

5 játéktábla

54 színes korong

1 dobókocka

6 bábu

6 Lépj tovább! kártya

1 könyv: 5 boldogságstratégia a pozitív fejlődéshez

A Pozitivity Fókusz társasjáték kiadónk több mint 15.000 példányban értékesített bestseller játékcsaládjának legújabb tagja

Csomaggal jobban jársz!

Kiegészítő termékek a társasjátékhoz

A Pozitivity Fókusz 5 táblajátéka az bónusz könyvvel kiegészítve önmagában is rengeteg fejlődési lehetőséget kínál minden korosztály számára, mi azonban szeretnénk minél inkább hozzájárulni a pozitív fejlődésedhez.

Fókusz Iránytű csomag

A Fókusz Iránytű csomag a társasjátékon és az 5 boldogságstratégia könyvön kívül Bagdi Bella: Iránytű a boldogsághoz című könyvét* is tartalmazza – 30+1 napos pozitív fókusz programmal.

* Az Iránytű a boldogsághoz című könyv célja, hogy egy jól áttekinthető, rendszerbe foglalt, és a boldogság megteremtésének útjait saját élménygyakorlatokkal elevenné tevő programmal segítsen Téged a tartós boldogság elérésében, a negatív érzelmi állapotok csökkentésében és a negatív érzelmi hatások „méregtelenítésében”.

 

Nagy szükséged van erre ahhoz, hogy rátalálj saját utadra, hogy kiegyensúlyozottabban, elégedettebben és derűsebben élj, hogy elérd a céljaidat, hogy kibontakoztathasd önmagad, és egy értékes, tartalmas életet teremts.

 

Ez a könyv egy gyakorlatias iránytűt ad a kezedbe, aminek a segítségével jobb jövőt teremthetsz. Elindít egy olyan úton, amely az életed növekedéséhez és kiteljesedéséhez vezet. Segít megváltoztatni a napi rutinodat, hogy több örömhöz, több megelégedettséghez és több szeretethez juss.

Fókusz Szupererő csomag

A Fókusz Szupererő csomagot elsősorban pedagógusoknak / kisgyermekes családoknak ajánljuk, hiszen a társasjáték és a bónusz könyv mellett a Pozitivity Szupererő kártyajátékot és a hozzá tartozó kifestőt tartalmazza, amelyek óvodás és kisiskolás gyermekeknek segítenek a saját erősségeik felfedezésében és fejlesztésében.

Fókusz csomag

helyett

12.900 Ft

Pozitivity Fókusz 5 táblajáték

5 boldogságstratégia könyv

Fókusz Iránytű csomag

helyett

16.900 Ft

Pozitivity Fókusz 5 táblajáték

5 boldogságstratégia könyv

Iránytű a boldogsághoz könyv, ami utat mutat neked a boldogabb jövő felé a legújabb agykutatások eredményeire alapozva

Fókusz Szupererő csomag

helyett

19.900 Ft

Pozitivity Fókusz 5 táblajáték

5 boldogságstratégia könyv

Szupererő kártyajáték + Szupererő kifestő óvodás és kisiskolás gyermekeknek erősségeik játékos felfedezéséhez