Amire fókuszálsz, az a valóságod - sajátítsd el játszva a jól-lét szintet növelő és a pozitív fejlődést elősegítő boldogságfokozó stratégiákat!

5 táblajáték,
5x pozitív fejlődés

A Pozitivity Fókusz sokkal több, mint egy társasjáték. Egyrészt azért, mert a doboz 5 különböző táblajátékot rejt, másrészt pedig azért, mert a használatával pozitív valóságot teremthetsz magadnak.

A boldogságra való képesség fejleszthető

A Pozitivity Fókusz használata a pozitív pszichológiának arra az alapfelvetésére épül, amely szerint a boldogságra való képesség tanulható és fejleszthető, méghozzá életkortól függetlenül. Az 5 táblajáték az életben alkalmazható 5 legeredményesebb boldogságstratégiáról szól, mely a folyamatos növekedést és a személyiségünk pozitív fejlődését segíti gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt.

A játékok fő célja:

1

erősíteni a játékosok pozitív önértékelését

2

előidézni a folyamatos személyiségfejlődést

3

segíteni a személyes erősségek felismerését

4

támogatni az életcélok kitűzését és megvalósítását

5

hozzájárulni az átélt pozitív érzelmek gyakoriságának növeléséhez

A figyelmed úgy működik, mint egy reflektorral ellátott porszívó: amire ráirányul, azt magába szippantja!

Az, hogy milyen tapasztalatokat szerzünk a külső világban történő dolgokkal kapcsolatban, csak azon múlik, mire fókuszáljuk a figyelmünket. Az agyunk elnyom mindent, ami nincs a figyelmünk fókuszában. Mivel a figyelmi rendszerünk kapacitása korlátozott, automatikusan kiszelektál mindent, ami nem releváns számunkra. Amire fókuszálsz, az lesz a Te saját valóságod. A Pozitivity Fókusz segít a gyengeségek helyett az erősségekre, a negatívumok helyett pedig a pozitívumokra fókuszálni!

Pozitív vs. Negatív - Te vajon melyik oldalon állsz?

A történeteink soha nem a világról, nem valaki másról, hanem mindig rólunk szólnak. Éppen ezért neked is a sztorijaid mutatják meg, hol van a figyelmed fókusza valójában. Ráadásul miközben újra és újra elmeséled őket, beépülnek az önmagadról kialakított énképedbe, befolyásolva a lehetőségeiddel kapcsolatos hiedelmeidet, és a hiedelmeid által teremtett valóságodat. A Pozitivity Fókusz segítségével végre pozitív valóságot teremthetsz magadnak!

A Pozitivity Fókusz
5 táblajátéka abban segít neked és minden játékosának, hogy átalakíthassátok az élettapasztalatokat maradandó pozitív változásokká.

Íme az 5 táblajáték, illetve a hozzájuk kapcsolódó 5 boldogságstratégia

Fedezd fel és használd az erősségeidet!

Ez a játéktábla segít felfedezni az erősségeinket, amelyek elengedhetetlenek a boldog, kiteljesítő és szeretetteljes élethez.

Fejlődési szemléletmóddal éld az életed!

Ez a játéktábla segít a nehézségeket átfordítani a fejlődést előmozdító kihívásokká.

Teremts érzelmi jóllétet a hála segítségével!

Ez a játéktábla segít az érzelmi jóllét növelésében.

Növeld az önbizalmadat, hogy kihozd magadból a legjobbat!

Ez a játéktábla segíti az egészséges önértékelés kialakítását.

Növeld a jövővel kapcsolatos pozitív elvárásaidat!

Ez a játéktábla segít ráhangolódni a derűlátó gondolkodásra és pozitív elvárásokkal indulni a jövő felé.

Fontos üzenet szülőknek:

Segíts a gyermekednek egyik legmeghatározóbb fejlődési feladatában!

A legfrissebb kutatások szerint a mai szülők roppant keveset beszélgetnek és keveset is mesélnek a gyerekeiknek, holott a kicsiknek a megfelelő fejlődés érdekében óriási szükségük lenne életépítő történetekre. A gyermek egyik nagyon fontos fejlődési feladata, hogy elbeszéléssé alakítsa a saját élményeit, érzelmeit, gondolatait. Sok szülő nem tudja, hogyan segíthetne ebben. A Pozitivity Fókusz tematikus játéktáblái kitűnően alkalmasak arra, hogy előhívják a különböző történeteket és életépítő tapasztalatokká formálják azokat.

Minden pillanat egy kiváló alkalom az életépítő történetmesélésre

A Pozitivity Fókusz amellett, hogy 5 különböző táblajátékot, ezáltal 5 remek szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget kínál, egy igen hatásos fejlesztő eszköz is minden korosztály számára.

A játékot használhatod…

akár egyedül is, ilyenkor egy naplóba lejegyezve a saját történeteidet,

vagy társaságban, családban, barátokkal, munkahelyen, osztályteremben, táborokban, ahol csak szeretnéd.

Extra bónusz:

ajándék könyv is jár a játékok mellé

Míg más társasjátékokhoz csupán egy szabályismertetést szoktak csatolni, addig a Pozitivity Fókusz mellé egy bónusz könyvet biztosítunk, amiből részletesen megismerheted azt az 5 boldogságstratégiát, amire a táblajátékok épülnek.

Ismerd meg a könyv szerzőjét és a Pozitivity Fókusz vezető fejlesztőjét:

Bagdi Bella - előadó, író és énekes

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a Pozitív Pedagógia és Nevelés Program és az oktatási-nevelési intézményekbe óriási sikerrel bevezetett Boldogságórák elindítója és vezetője. Ma már több mint 1500 intézmény csatlakozott a programjához, közel 7000 pedagógus tart rendszeresen boldogságórákat. Az ő nevéhez is fűződik Magyarország Boldogságtérképének az elkészítése, amit közösen az ELTE Pozitív Pszichológiai Kutatócsoportjával és a Jobb veled a Világ Alapítvány csapatával készítettek el, továbbá ő a fejlesztője a nagy sikerű Pozitivity társasjátéknak is. Pszichológiai tanulmányaiból merítkezve életépítő dalaival, írásaival, koncertjeivel, fejlesztő játékaival 10 éve segít az embereknek kilábalni életük nehéz időszakaiból vagy épp feltöltődni a stresszes hétköznapokban.

Mit mondanak, akik már játszottak a Pozitivity Fókusz-szal?

Azért vásároltam meg, hogy erősítsem a családom és barátaim önismeretét, önbizalmát. A játék minden résztvevőnek tetszett, szórakoztató, meghitt, kibontja a lelket, a legbelső véleményeket hozza felszínre.

ÁGI

Úgy tűnik, ismét egy izgalmas, játékos, ugyanakkor fejlesztő eszközre leltünk. Fejlesztői munkám szerves részévé vált. A játék mindenkit izgatottá, tevékennyé tett, inspirálta még azokat is, akik ritkán szólalnak meg vagy nem szeretnek szerepelni, mert aktív bevonásra indít.

NELLY

A lányom depressziós, miatta vettem meg. A játéknak nagy sikere volt, a legjobban a megtett vallomások és mondások tetszettek.

KAROLINA

A barátaimmal olyan önfejlesztő játékot szerettünk volna játszani, amivel kölcsönösen segíthetjük és támogathatjuk egymást. Nagyon érdekes élmény volt, amikor először játszottunk az Erősségtérképpel, majd a Csodálatos vaggyal. Sokunknak komoly gondjai voltak azzal, hogy bármilyen pozitív dolgot mondjanak magukról, pláne, hogy azt részletesen is kifejtsék. Mindenkinek volt olyan terület, ami nehéznek bizonyult és nagyon meg kellett küzdenünk vele, hogy mondani tudjunk valamit. Egész este játszottunk vele és reggelre többünkben is áttörés következett be. Olyan dolgokról kezdtünk el beszélni, amiről addig is beszéltünk, de valamiért nem ment át a többieknek, hogy miért mondjuk, vagy nem hitte el, hogy komolyan mondjuk, pláne, ha pozitív dologról volt szó, de akkor reggel igen.
A játék alatt mindenki kicsit küzdött a saját démonjaival, de utána mindenki jobban érezte magát és felszabadultakká váltunk. Elhatároztuk a barátnőimmel, hogy rendszeresen fogunk vele játszani, mert mindannyiunknak és a barátságunknak is jót tett.

ÁGI

Fontosnak tartom, hogy a gyerekek már óvodás korukban is megfogalmazzák az érzéseiket. Mindenkinek nagyon tetszett, főleg a Hála spirál, újra fogunk vele játszani!

A páromnak vettem ajándékba, hogy segítsen az önbizalom hiányán és a pozitív gondolkodásán. Megnyitja a zárkózott embert is. Álmodni tanít.

Önbizalmat adott, tudatossá tett. Azóta jobban figyelek a mindennapokra is.

Mi van a dobozban?

A Pozitivity Fókusz tartalma

5 játéktábla

54 színes korong

1 dobókocka

6 bábu

6 Lépj tovább! kártya

1 könyv: 5 boldogságstratégia a pozitív fejlődéshez

A Pozitivity Fókusz társasjáték kiadónk több mint 15.000 példányban értékesített bestseller játékcsaládjának legújabb tagja

Csomaggal jobban jársz!

Kiegészítő termékek a társasjátékhoz

A Pozitivity Fókusz 5 táblajátéka az bónusz könyvvel kiegészítve önmagában is rengeteg fejlődési lehetőséget kínál minden korosztály számára, mi azonban szeretnénk minél inkább hozzájárulni a pozitív fejlődésedhez.

Fókusz Iránytű csomag

A Fókusz Iránytű csomag a társasjátékon és az 5 boldogságstratégia könyvön kívül Bagdi Bella: Iránytű a boldogsághoz című könyvét* is tartalmazza – 30+1 napos pozitív fókusz programmal.

* Az Iránytű a boldogsághoz című könyv célja, hogy egy jól áttekinthető, rendszerbe foglalt, és a boldogság megteremtésének útjait saját élménygyakorlatokkal elevenné tevő programmal segítsen Téged a tartós boldogság elérésében, a negatív érzelmi állapotok csökkentésében és a negatív érzelmi hatások „méregtelenítésében”.

Nagy szükséged van erre ahhoz, hogy rátalálj saját utadra, hogy kiegyensúlyozottabban, elégedettebben és derűsebben élj, hogy elérd a céljaidat, hogy kibontakoztathasd önmagad, és egy értékes, tartalmas életet teremts.

Ez a könyv egy gyakorlatias iránytűt ad a kezedbe, aminek a segítségével jobb jövőt teremthetsz. Elindít egy olyan úton, amely az életed növekedéséhez és kiteljesedéséhez vezet. Segít megváltoztatni a napi rutinodat, hogy több örömhöz, több megelégedettséghez és több szeretethez juss.

Fókusz Szupererő csomag

A Fókusz Szupererő csomagot elsősorban pedagógusoknak / kisgyermekes családoknak ajánljuk, hiszen a társasjáték és a bónusz könyv mellett a Pozitivity Szupererő kártyajátékot és a hozzá tartozó kifestőt tartalmazza, amelyek óvodás és kisiskolás gyermekeknek segítenek a saját erősségeik felfedezésében és fejlesztésében.

Fókusz csomag

14.900 Ft

+ szállítás

Pozitivity Fókusz 5 táblajáték

5 boldogságstratégia könyv

Fókusz Iránytű csomag

INGYENESEN SZÁLLÍTJUK!

16.900 Ft

Pozitivity Fókusz 5 táblajáték

5 boldogságstratégia könyv

Iránytű a boldogsághoz könyv, ami utat mutat neked a boldogabb jövő felé a legújabb agykutatások eredményeire alapozva

Fókusz Szupererő csomag

INGYENESEN SZÁLLÍTJUK!

19.900 Ft

Pozitivity Fókusz 5 táblajáték

5 boldogságstratégia könyv

Szupererő kártyajáték + Szupererő kifestő óvodás és kisiskolás gyermekeknek erősségeik játékos felfedezéséhez