pozitivity_felfedezo_logo

Fedezd fel az erősséget magadban, másokban, de akár egy történetben is!

Könnyen elsajátítható, ám annál szórakoztatóbb kártyajátékok nem csak gyerekeknek. Kapcsolódjatok ki a Pozitivity Felfedezővel!

Ismerd meg saját erősségeid játék közben

Biztosan Te is észrevetted már, hogy vannak dolgok, amikben jobb vagy, míg másokban kevésbé érzed magad magabiztosnak. Előbbiek a karaktererősségeid, amik segítenek, hogy megbirkózz a kihívásokkal, az eléd gördülő akadályokkal – épp ezért fontos, hogy tisztában legyél velük!

A Pozitivity Felfedezővel játék közben ismerheted meg az erényeket és erősségeket, sőt, azt is megfigyelheted, hogy melyek illenek rád leginkább.

Miben leszel több, ha ismered saját erősségeid?

megnő az önbizalmad, sokkal magabiztosabb leszel

ellenállóbb leszel a külvilág negatív hatásaival szemben

könnyebben tudod majd kezelni a stresszt

céltudatosabb leszel

könnyebben fogsz sikereket elérni az életben

Egy csomagban 15 kártyajáték – Próbáld ki mindet!

Egyetlen pakli Pozitivity Felfedező kártyával 15 izgalmas játékot játszhattok. Attól függően, hogy mennyire van épp kedvetek elmélyülni benne, a játék célja lehet:

1

Olyan egyszerű, mint a lehető legtöbb / legkevesebb lapot összegyűjteni vagy épp leghamarabb megszabadulni saját lapjaidtól

2

Már több figyelmet igénylő, mint a lehető legtöbb párt / triót megtalálni

3

De akár bele is áshatjátok magatokat az erősségekbe azáltal, hogy a játék célja azok felismerése vagy a szimbólumok felsorolása

Mit rejt a doboz?

A dobozban lévő kártyajáték 31 kerek lapból áll, melynek minden lapján 6 különböző szimbólum látható más-más elrendezésben és méretben. 24 erősség, 6 erény és egy Jobb Velem a Világ! logó variálódik a kártyalapokon. Bármely két lapot egymás mellé téve viszont mindig csak pontosan egy szimbólum azonos.

A fentieken kívül találsz még a dobozban 6 erénykártyát, amelyek rendszerbe foglalva mutatják meg az erősségeket, valamint egy játékfüzetet 15-féle játékkal.

Korábbi játékainkból és az Ez vagyok én! munkafüzetből már ismerősek lehetnek számotokra a szimbólumok, így azok játék közben még inkább rögzülnek.

Ám ha a Pozitivity Felfedezővel kezdtek bele az önfejlesztésbe, először mindenképp érdemes áttanulmányoznotok a karaktererősségeket és erényeket – ehhez a csomagban külön kártyát is találsz.

Csomaggal jobban jársz!

Kérd a kártyajáték mellé a Pozitivity Szupererő kártyajátékot vagy az Ez vagyok én! önismeretfejlesztő társasjátékot és munkafüzetet a benned rejlő erősségek felfedezéséhez!

A 24 karaktererősség kártyajátéka, amivel minden kisgyermekből valódi szuperhős válhat.

növeli az önbizalmat és a tudatosságot

pozitívan formálja a viselkedést

fejlődésre ösztönöz

fokozza a boldogságszintet

javítja a fizikai és mentális egészséget

összeköti a gyermekeket saját erősségeikkel

Az Ez vagyok én! kártyajáték arra ösztönzi az embereket, hogy beszéljenek és gondolkodjanak arról, kik is ők valójában, melyek az őket meghatározó erősségeik, mit szeretnek, és hogyan kapcsolódnak a körülöttük lévő világhoz. A munkafüzet abban lesz a segítségedre, hogy először megtaláld, utána pedig megtanuld használni és fejleszteni a benned rejlő szuperképességeket. Azokat a kincseket, amelyek jelenleg is ott lapulnak benned és csak arra várnak, hogy végre felfedezd őket.

Válassz a csomagajánlatok közül!

Pozitivity Felfedező kártyajáték

Tartalmas játék, ami közben szórakozva fejlesztheted önmagad. Szerezd be mihamarabb és mehet a móka!

3.990 Ft

+ szállítási díj

Pozitivity Felfedező kártyajáték 31+6 kártyával

28 oldalas játékfüzet a 15-féle játékleírással

Felfedező Szupererő csomag

Mélyebbre ásnál a karaktererősségek témájában? Két játék, dupla annyi élmény: szerezd be csomagban Szupererő játékunkat is!

10.890 Ft helyett csomagban:

9.990 Ft

+ szállítási díj

Pozitivity Felfedező kártyajáték 31+6 kártyával

28 oldalas játékfüzet a 15-féle játékleírással

Pozitivity Szupererő kártyajáték

Felfedező Ez vagyok én! csomag

Emeld a tanulást magasabb szintre, a bemelegítő játékok után jöhet a tudatos fejlesztés! Segít benne Ez vagyok én! kártyacsomagunk, rendeld meg csomagban!

20.960 Ft helyett csomagban:

16.990 Ft

ingyenes szállítással

Pozitivity Felfedező kártyajáték 31+6 kártyával

28 oldalas játékfüzet a 15-féle játékleírással

Ez vagyok én! kártyajáték

Ez vagyok én! munkafüzet

Ryan Niemiec - Robert McGarth: A karaktererősségek hatalma

Ők már próbálták – és szerették – a Pozitivity Felfedezőt

Nem elfogultságból mondjuk, hogy a Pozitivity Felfedező épp annyi örömöt rejt, mint információt. Olvass bele vásárlóink véleményébe, és győződj meg róla saját magad is!

Ha úgy érzed, vizuális típusú ember vagy, neked találták ki ezt a játékot

Bakonyi Borbála
pedagógus

A játékok nagyon tetszettek, hiszen pörgősek, gyorsak, könnyen érthetőek, hiszen van, hogy csak 10-15 perc “holtidő” van és így ez a játék akkor is elővehető, nem csak a hosszabb játékidő során

Uriné Pósán Rita
óvodapedagógus a nyírpazonyi Aranyalma Óvodában

Kipróbáltunk minden játékot, és NAGYON élveztük

Nagy Tünde Ilona

Másnap is kérték, hogy újra vegyük elő. Szerintem ennél több nem is kell ahhoz, hogy tudjuk a sikere a kártyáknak adott.”

Torda Ágnes

Ha úgy érzed, vizuális típusú ember vagy, neked találták ki ezt a játékot

Bakonyi Borbála
pedagógus

„…az egyik fiú „lelki simi”-nek nevezte el. Jónak éreztük, hogy minden történetben meg kell keresni az erősséget, ezzel jól erősíthetőek a többiek.”

Zöld Adrienn